Jake Paul vs Tommy Fury rematch in gevaar na incident met Floyd Mayweather Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul vs Tommy Fury rematch in gevaar na incident met Floyd Mayweather

Jake Paul vs Tommy Fury rematch in gevaar na incident met Floyd Mayweather

Jake Paul zou als volgende tegen Floyd Mayweather kunnen vechten in plaats van Tommy Fury opnieuw te matchen nadat hij vorige maand verloor van de Brit.

YouTuber Jake Paul die overgestapt is naar het boksen, zou plannen hebben om tegen boksenlegende Floyd Mayweather tegen te boksen in plaats van een rematch met Tommy Fury. Paul heeft een 6-1 record als professionele bokser, met Fury die hem zijn enige verlies toebracht tijdens een evenement in Saoedi-Arabië vorige maand.

Na het verlies bevestigde Paul plannen om zijn rematch-clausule uit te oefenen. Ook Fury stemde ermee in door te zeggen: "Ik kom terug groter, beter en sterker. Als hij de rematch wil, dan moet hij hem krijgen."

Jake Paul wil Floyd Mayweather een lesje leren

Echter, volgens een claim van andere YouTuber Keemstar, zou Paul in plaats daarvan plannen hebben om tegen Mayweather tegen te gaan boksen voordat hij een rematch tegen Fury heeft.

Het komt nadat Paul en Mayweather recentelijk betrokken waren bij een incident in Miami, waarbij de YouTube-ster beweerde dat Mayweather probeerde hem te 'overvallen' met een team van '50 man'. Er verschenen beelden van een confrontatie tussen de twee, die woorden uitwisselden voordat Paul uiteindelijk vluchtte.

Nu wil Paul het volgens Keemstar uitvechten in de boksring, maar geen oefenwedstrijd zoals Mayweather nu al een aantal keren heeft gedaan. " Kom me zien in de ring, echt gevecht, geen fake bullshit."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws