πŸŽ₯ Kickboksende Politieagente veegt in haar eentje kroeg leeg!' Luisteren' Ander Nieuws
Ander Nieuws

πŸŽ₯ Kickboksende Politieagente veegt in haar eentje kroeg leeg!' Luisteren'

πŸŽ₯ Kickboksende Politieagente veegt in haar eentje kroeg leeg!' Luisteren'

De Politieagente in de video is van het soort dat geen misdadigers spaart of tegenspraak duldt, juist omdat ze verstoken is van angst maaide zij eigenhandig een kroeg met lastpakken leeg.

Het ging goed los als we de agente die duidelijk over wat kickboks skills beschikt de een na de andere lastige klant de kroeg uitveegt. Als er dan een dame niet wil luisteren krijgt die ook een paar kletsers te verwerken.

Als een ware orkaan vliegt de agente dwars door alles en iedereen heen totdat zij buiten de kroeg terecht komt. Doel bereikt en nooit meer doen. Er zijn echter enkele voordelen voor politieagenten om vechtsporten te beoefenen.

Omdat ze kunnen helpen bij het ontwikkelen van fysieke fitheid, zelfverdediging en mentale discipline. Sommige politie-eenheden bieden zelfs trainingen in vechtsporten aan hun agenten als onderdeel van hun professionele ontwikkeling.

12 claps
10 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws