🎥  Angsthaas Jake Paul bang voor Floyd Mayweather en vlucht weg! 'Klappen voorkomen' Nieuws
Nieuws

🎥 Angsthaas Jake Paul bang voor Floyd Mayweather en vlucht weg! 'Klappen voorkomen'

🎥  Angsthaas Jake Paul bang voor Floyd Mayweather en vlucht weg! 'Klappen voorkomen'

Floyd Mayweather en YouTube-ster Jake Paul elkaar tegen in Miami na de Heat-wedstrijd gisteravond waar later Paul wegvluchtte uit angst voor de bokslegende.

De legendarische bokser Mayweather en een groep mannen confronteerden de 'Problem Child' voordat Jake ervandoor ging. De confrontatie vond plaats nadat de Heat-Cavs wedstrijd in Zuid-Florida was afgelopen, waar Mayweather en Paul aanwezig waren. Na enkele woorden wist Jake te ontsnappen voordat er vuisten zouden gaan vliegen.

Er is al langer onenigheid tussen de twee sinds Jake het petje van de 50-0 bokser afpakte tijdens een persconferentie ter promotie van de partij tussen zijn broer Logan en Mayweather in mei 2021. Jake legde het incident uit op social media.

Jake Paul bang voor Floyd Mayweather en vlucht weg

"Ik verliet de Miami Heat wedstrijd en Floyd Mayweather en 50 mannen kwamen uit het niets aan, uit een steegje, en ze zeiden: 'Wat is er aan de hand nu?', zegt Paul op Instagram. Bronnen dicht bij de bokser zeggen dat hij Jake toevallig tegenkwam terwijl hij de wedstrijd verliet, en dat ze hem niet expres opwachtte.

Paul die gelijk van de gelegenheid gebruik maakt daag Mayweather uit. "Wil je het één op één doen, geen probleem. Maar ik ben niet dom. Ik ben hard, ik hoef mijn hardheid niet te bewijzen, maar ik ben niet verdomme dom. Ik ga tegen 50 mannen te vechten", aldus Jake. Wellicht is een bokswedstrijd tussen Floyd Mayweather en Jake Paul deze zomer een goed idee!

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws