Jake Paul vs Mike Perry bokswedstrijd kijken: 'Dit ga je betalen' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul vs Mike Perry bokswedstrijd kijken: 'Dit ga je betalen'

Jake Paul vs Mike Perry bokswedstrijd kijken: 'Dit ga je betalen'

Op 20 juli staan YouTuber Jake Paul en MMA-vechter Mike Perry tegenover elkaar in de ring. Kun je er niet live bij zijn in Tampa, Florida? Geen probleem, want je kunt het gevecht gewoon thuis bekijken!

De bokswedstrijd tussen Paul en Perry vindt plaats in de Amalie Arena en wordt gestreamd via DAZN pay-per-view (PPV). Volgens de streamingdienst kost het evenement $64,99 om te bekijken. Als extraatje biedt DAZN een gratis maandabonnement aan als je het gevecht koopt. Of de prijs voor Nederlandse fans lager uit zal vallen dan €60,50 is niet bekend.

Tweede gevecht van 2024 voor Paul

Voor Paul is dit alweer zijn tweede gevecht van 2024. In maart knock-out te hij razendsnel Ryan Bourland. Eerder, in december 2023, versloeg hij professioneel bokser Andre August al in de eerste ronde.

Voor Perry is dit een enorme kans om zich te bewijzen in een bokswedstrijd en tegen een grote publiekstrekker als Paul. Perry is vooral bekend geworden door bare-knuckle boksen en is het gezicht van BKFC Bare Knuckle Fighting Championship. In zijn laatste gevecht afgelopen april tijdens BKFC KnuckleMania 4 was hij snel kaar en versloeg hij Thiago Alves in de eerste ronde.

Voorprogramma

Naast de hoofdwedstrijd tussen Paul en Perry, is er ook een interessante onderkaart:

Main Card, 9:00 p.m. ET (02:00 uur Nederlandse tijd), DAZN PPV

Jake Paul vs. Mike Perry

Amanda Serrano vs. Stevie Morgan

H2O Sylve vs. TBD (Tegenstander nog niet bekend)

Tony Aguilar vs. Corey Marksman

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws