🎥 Jamal Ben Saddik schakelt bekende expert in: 'Het hoogst haalbare' Nieuws
Nieuws

🎥 Jamal Ben Saddik schakelt bekende expert in: 'Het hoogst haalbare'

🎥 Jamal Ben Saddik schakelt bekende expert in: 'Het hoogst haalbare'

Jamal Ben Saddik is meer gemotiveerd dan ooit om een terugkeer te maken in de ring. De Glory zwaargewicht vechter recentelijk uit een operatie kjkt vooruit en is een samenwerking aangegaan met de bekende Dr. Ludidi.

De Marokkaans-Belgische topatleet die Rico Verhoeven flink aansloeg in hun laatste gevecht bij Glory is bezig met een comeback na een dopingschorsing. Glory laat op zich wachten om Ben Saddik in te zetten, maar dat houdt hem niet tegen zich te richten op de toekomst.

Jamal Ben Saddik richt zich op de toekomst

Tegen onze redactie zegt de topvechter vandaag; "We (doc. en ik) hadden in het begin (2022) al enkele keren een fijn gesprek. Nu pas merk ik dat ik een echt team kan vormen; ik ben echt met de juiste mensen omringd. Ik wil nog lang mee en wil geen spijt hebben dat ik niet het maximale uit mijn carrière heb gehaald", zegt Ben Saddik.

"Gezondheid en voeding spelen hierbij een belangrijke rol. Het is niet makkelijk om nog steeds topsport te doen met mijn verleden, maar we kijken vooruit. Ik wil 100% goed voorbereid zijn met de juiste mensen om me heen en daar hoort Nederland's expert op het gebied van leefstijl ook bij."

Geen twijfels

Doc. Ludidi de bekende beweging en voedingswetenschapper en groot vechtsportliefhebber die veel bekende atleten al bijstond is duidelijk over de samenwerking met Ben Saddik. "Toen ik gevraagd werd voor Jamal's team was er bij mij geen enkele twijfel of we dit zouden doen. De motivatie en toewijding die ik in de afgelopen jaren van afstand heb gezien bij Jamal waren voor mij voldoende", zegt Ludidi die zich vereerd voelt om aan het team te zijn toegevoegd.

"Wat dat betreft verschillen we niet veel van elkaar. We gaan voor het hoogst haalbare. Het is dan ook bijzonder eervol dat ik deze reis vanuit de voedings-en gezondheidskant mag ondersteunen. Ik zie een mooie toekomst samen", aldus Dr. Ludidi die Badr Hari, UFC-vechter Jarno Errens, legende Andy Souwer, en ONE Championship vechter Ilias Ennahachi.

Ben Saddik trainde amper een week na de operatie aan terugkeerde kanker alweer met zijn coach Said El Badaoui. Gebrand op een terugkeer blijft de fan favoriet aan zijn fitheid werken. Wanneer en of Glory hem inzet op korte termijn is nog niet bekend.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws