Francis Ngannou terug in training na groot familiedrama: 'Groot gevecht' Nieuws
Nieuws

Francis Ngannou terug in training na groot familiedrama: 'Groot gevecht'

Francis Ngannou terug in training na groot familiedrama: 'Groot gevecht'

Voormalig UFC-kampioen en zwaargewicht-uitdager Francis "The Predator" Ngannou is gestart met zijn trainingskamp ter voorbereiding op een geplande terugkeer naar de boksring. Eerder dit jaar leed Ngannou een enorm verlies met het overlijden van zijn zoon Kobe, die slechts 15 maanden oud was. Zijn dood zorgde voor grote schok onder fans.

Het is nog onduidelijk wanneer Ngannou precies weer in de ring zal stappen en tegen wie hij zal vechten. Zijn laatste bokspartij vond plaats tegen Anthony Joshua, welke hij verloor. Daarvoor was Tyson Fury zijn tegenstander, die op het nippertje aan een nederlaag ontsnapte. Ngannou's prestaties in de boksring verrasten zowel fans als kenners, die onder de indruk waren van zijn bokskwaliteiten.

Een emotionele terugkeer?

De vraag blijft of Ngannou na deze tragische gebeurtenis mentaal klaar is voor een terugkeer in de ring. Zijn trainingskamp kan gezien worden als een positief teken, maar of hij emotioneel klaar is om weer te vechten, is nog onzeker.

Fans wachten met smart op nieuws over zijn volgende gevecht en hopen dat Ngannou de kracht vindt om terug te keren op het allerhoogste niveau.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws