Jake Paul uitgedaagd door oud rivaal: 'Andere tegenstanders waren rotzooi' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul uitgedaagd door oud rivaal: 'Andere tegenstanders waren rotzooi'

Jake Paul uitgedaagd door oud rivaal: 'Andere tegenstanders waren rotzooi'

Jake Paul gaat op 15 december weer vechten, naar verluidt in een bokswedstrijd en een oud rivaal is op zoek naar nog een gevecht tegen de Amerikaan. Tommy Fury die Paul al een versloeg wil nog een keer de ring in.

De broer van bokscoon Tyson Fury, Tommy en influencer KSI stonden eerder deze maand tegenover elkaar in de headliner van MisFits boxing. Ondanks dat Tommy Fury als zware favoriet de boksring betrad, kreeg hij veel meer tegenstand van KSI dan hij had verwacht. Toch was de wedstrijd verre van opwindend en kreeg het flinke kritiek van onder andere Jake Paul op sociale media.

Tommy Fury is klaar met KSI, maar staat open voor een herkansing tegen Jake Paul in de boksring.

Uiteindelijk behield Tommy Fury zijn ongeslagen status door middel van een meerderheidsbesluit. Het resultaat was controversieel, waarbij KSI snel zijn intentie aankondigde om het resultaat aan te vechten. Na de wedstrijd werd onthuld dat een onjuiste aankondiging het resultaat had veranderd in een unanieme overwinning.

Na zijn nederlaag vroeg KSI om een rematch met Tommy Fury. Maar het lijkt erop dat hij zijn wens niet ingewilligd zal krijgen, want Fury heeft in plaats daarvan gemikt op een herkansing tegen Jake Paul. De ongeslagen bokser besprak zijn toekomstplannen in een recent interview met Pro Boxing Fans. "Flauwekul, het was flauwekul," verklaarde Tommy Fury als reactie op KSI's beroep na zijn verlies eerder deze maand (lees verder onder video).

"Hij verloor, het was wat het was. Ze hebben het al veranderd in een unanieme beslissing in mijn voordeel, dus goede stap, maat! Ik kwam om te vechten, en hij kreeg instructies van zijn hoek om me vast te houden. De ene kerel kwam om te vechten, de andere niet, dus zo is het gelopen... We wisten dat hij nooit tegen mij wilde staan en boksen, dus dat waren waarschijnlijk de juiste tactieken."

Hij vervolgde, "... Ik ben de enige uitdaging voor Jake Paul. Jake Paul en ik zijn danspartners, en dat weet hij zelf ook. Jake en ik zullen altijd een goede strijd leveren, altijd een grote strijd. Dus wat hij ook doet, ik weet zeker dat Jake en ik elkaar op een dag weer zullen ontmoeten en december kan ik." Fury mikt op de comeback datum van Paul. Of deze het aandurft om nogmaals tegen Fury te vechten is afwachten.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws