Jake Paul belooft 'hoofd van wannabe gangster' Nate Diaz eraf te slaan in wraakgevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul belooft 'hoofd van wannabe gangster' Nate Diaz eraf te slaan in wraakgevecht

Jake Paul belooft 'hoofd van wannabe gangster' Nate Diaz eraf te slaan in wraakgevecht

Jake Paul heeft kritiek geuit op Nate Diaz vanwege het weigeren om hun gevecht te promoten en heeft vastberadenheid getoond om hem in het aankomende wraakgevecht te verslaan.

Diaz heeft grotendeels zijn media-verplichtingen voorafgaand aan het gevecht genegeerd, wat Paul heeft aangewakkerd om zijn vastberadenheid te tonen om te zegevieren. Het geplande gevecht tussen Paul en Diaz op 5 augustus belooft een enerverende strijd te worden.

Paul die vastbesloten is om het "wannabe gangster" imago van Diaz te ontmaskeren en zijn eigen kracht te tonen beloofd het hoofd van zijn rivaal er af te slaan. "Hij is een wannabe gangster, hij is respectloos en onprofessioneel geweest", zegt Paul. "Ik ben heel aardig, maar zodra de bel gaat, sla ik zijn hoofd eraf."

Zodra de bel gaat, sla ik zijn hoofd eraf

Ondanks Diaz's terugtrekking uit de promotieactiviteiten en media-verplichtingen, blijft Paul vastberaden om zijn kracht en vaardigheden te bewijzen wanneer hij het opneemt tegen de gerenommeerde UFC-legende. Het wraakgevecht tussen Paul en Diaz, dat live zal worden uitgezonden op DAZN heeft de aandacht van fans en de sportwereld getrokken.

Met de belofte van een intense en verhitte confrontatie tussen deze twee rivalen zitten de fans op de puntjes van hun stoel. Paul heeft laten doorschemeren dat zijn harde werk en vastberadenheid uiteindelijk zullen zegevieren wanneer de bel rinkelt en het gevecht begint.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws