Jake Paul vs. Nate Diaz live kijken! Datum, Tijd en alle Wedstrijden Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul vs. Nate Diaz live kijken! Datum, Tijd en alle Wedstrijden

Jake Paul vs. Nate Diaz live kijken! Datum, Tijd en alle Wedstrijden

Jake Paul en Nate Diaz zullen het tegen elkaar opnemen op zaterdag 5 augustus in het American Airlines Center in Dallas, Texas. En is te zien vanaf 03:00 uur in de nacht.

Het gevecht zal de YouTuber die professioneel bokser is geworden Jake Paul tegenover de voormalige UFC-ster Nate Diaz plaatsen. De twee vechters zullen elkaar ontmoeten in de langverwachte bokswedstrijd in de Cruiserweight-klasse (-90 kg). Het gevecht staat gepland voor 10 ronden. Wil je niets missen stel dan de Ringwalk App in, meer info vindt je hier!

In het co-main event zal de Puerto Ricaanse Amanda Serrano (44-2-1, 30 KO) haar onbetwiste vedergewichttitel verdedigen tegen haar voormalige rivaal en voormalige wereldkampioen Heather Hardy (24-2, 4 KO, 1 NC). Hun eerste gevecht vond plaats in september 2019, waarbij Serrano Hardy versloeg via unanieme beslissing om de WBO-titel te veroveren.

Dit zijn alle gevechten van het Jake Paul vs Nate Diaz event

De belangrijkste gevechten van de avond, Paul tegen Diaz, zullen live worden uitgezonden op DAZN. De uitzending begint om 03:00 uur 's ochtends (Nederlandse tijd), in de nacht van zaterdag op zondag. De resultaten zullen te vinden zijn op Vechtsport Info.

Naam VS Naam
Jake Paul tegen Nate Diaz
Amanda Serrano tegen Heather Hardy
Ashton Sylve tegen William Silva
Chris Avila tegen Jeremy Stephens
Shadasia Green tegen Olivia Curry
Alan Sanchez tegen Angel Beltran Villa
Kevin Newman tegen Quilisto Madera
Jose Aguay tegen Noel Cavazos
Luciano Ramos tegen Cee Jay Hamilton
1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws