🎥 Jake Paul en Nate Diaz staredown eindigt in vechtpartij! '1 man ziekenhuis in geslagen' Nieuws
Nieuws

🎥 Jake Paul en Nate Diaz staredown eindigt in vechtpartij! '1 man ziekenhuis in geslagen'

🎥 Jake Paul en Nate Diaz staredown eindigt in vechtpartij! '1 man ziekenhuis in geslagen'

Jake Paul en Nate Diaz hielden zich tijdens een persconferentie in, maar hun teams raakten slaags. Waarvan 1 man naar het ziekenhuis moest om gehecht te worden.

Hoewel de vechters geen klappen uitdeelden voor het publiek vandaag, leidde geduw tussen de beveiligingsteams van Paul en Diaz tot een gevecht op het podium. Diaz verwees naar een eerder conflict met een lid van Paul's team, wat wellicht bijdroeg aan de escalatie. Tijdens de persconferentie provoceerde Paul Diaz voor een rematch in MMA na hun bokswedstrijd.

Nep gangsters

Ondanks de opschudding leek Diaz onaangedaan door het incident, gezien eerdere ervaringen. In het verleden waren Diaz en zijn team betrokken bij soortgelijke incidenten, zoals het gooien van waterflessen naar Conor McGregor. Diaz toonde weinig zorgen over het gevecht tussen zijn team en Paul's team. Hij beschouwde zichzelf als een concurrent en was bereid om met de uitdagingen om te gaan.

Na het gevecht beweerde Paul op sociale media dat het team van Diaz contact had gezocht en beweerde dat ze aangevallen waren, nadat zij naar verluidt als eerste klappen hadden uitgedeeld en er 1persoon in het ziekenhuis lag. Paul spotte met Diaz's team en noemde hen "nep gangsters". Dit incident voegde extra spanning toe aan de aanloop naar hun gevecht en vergrootte de rivaliteit tussen de twee kampen.

3 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws