'Hoeveel?' Fans razend over Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers wedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Hoeveel?' Fans razend over Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers wedstrijd

'Hoeveel?' Fans razend over Floyd Mayweather vs. Aaron Chalmers wedstrijd

Boksfans zijn razend nadat de recordprijs om te kijken via pay-per-view voor Floyd Mayweather's oefenwedstrijd met Aaron Chalmers bekend is gemaakt.

Bokslegende Floyd Mayweather zal binnen enkele weken zijn Britse boksdebuut maken. De Amerikaan wellicht een van de beste vechters die ooit een paar handschoenen heeft aangetrokken, staat op 25 februari tegenover Aaron Chalmers in de O2 Arena, Londen.

De wedstrijd zal worden uitgezonden op de live streaming-site voor boksen - Zeus Network. Boksfans blijven echter woedend over de prijs. Het kost fans €36,00 om dit demogevecht vanuit huis te bekijken.

Floyd Mayweather is een van de beste boksers ooit

Mayweather hing zijn professionele bokshandschoenen in 2017 aan de wilgen en stopte met een perfect record van 50-0. Sindsdien begeeft hij zich in het demo en oefen gevecht circuit.

Chalmers is goed bekend bij het Britse publiek vanwege de bekendheid op reality-tv in Geordie Shore. Daarna heef.t hij zich toegelegd op professionele MMA-gevechten en meest recentelijk op professioneel boksen. Chalmers is momenteel 1-0 als professionele bokser en krijgt de kans om te vechten tegen een van de grootste boksers ooit.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws