'Prutser!' Bokskampioen snuift openlijk Cocaïne in video Nieuws
Nieuws

'Prutser!' Bokskampioen snuift openlijk Cocaïne in video

'Prutser!' Bokskampioen snuift openlijk Cocaïne in video

Kell Brook heeft zijn excuses aangeboden voor een video waarin hij een wit poeder snuift. De voormalige wereldkampioen, 36, voegde eraan toe dat hij hulp zal zoeken en verontschuldigde zich bij zijn vrienden en familie.

De beelden van het incident werden onthuld door The Sun, waarop hij te zien was terwijl hij het poeder snoof op een feestje in zijn huis. Sindsdien schreef hij op sociale media: “Ik heb het verprutst, ik houd mijn handen omhoog en wil mijn excuses aanbieden aan mijn familie, sportschool vrienden en fans.

De 36-jarige lijkt er slechter aan toe te zijn als hij in de schaduwbokst voor een ingelijst portret van hem die de IBF-weltergewicht titel in 2014 heeft gewonnen. Zijn manager Terry Thompson hield vol dat het "een grap" was.

Bokskampioen Kell Brook snuift Cocaïne in video

Brooks laatste gevecht was bijna een jaar geleden toen hij de bittere rivaal Amir Khan versloeg. Brook kondigde zijn pensionering in mei aan na het winnen van 40 van de 43 professionele gevechten. Maar hij zei onlangs dat hij zou terugkeren naar de ring voor het juiste aanbod.

1 claps
1 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws