'Geweldig!': Tyson Fury verdedigt bokser die man KO sloeg op straat Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Geweldig!': Tyson Fury verdedigt bokser die man KO sloeg op straat

'Geweldig!': Tyson Fury verdedigt bokser die man KO sloeg op straat

Tyson Fury heeft zich uitgesproken ter ondersteuning van Julius Francis. Nadat een video op sociale media verscheen waarin Francis een agressieve man knock-out sloeg in zijn rol als beveiliger bij BOXPARK Wembley, krijgt de oud-bokser nu steun van Fury.

De 57-jarige voormalige Britse zwaargewicht kampioen Francis, die ooit tegen Mike Tyson vocht, is viraal gegaan op sociale media toen hij in het weekend een man knock-out sloeg terwijl hij aan het werk was.

In de video werd een woordenwisseling gefilmd buiten de zaal, waar de gepensioneerde ex-bokser nu als beveiliger werkt. Francis was aanvankelijk niet happig om er al te nauw bij betrokken te raken terwijl andere teamleden werkten om de ruziemakende mannen uit elkaar te houden en ze weg te leiden.

Eigen schuld

Toen Francis bleef proberen de agressievere man vreedzaam weg te escorteren, liep de man naar hem toe en hief zijn hand op - schijnbaar om in zijn gezicht te wijzen. Francis reageerde met een snelle rechtse hoek die hem knock-out sloeg.

,,Ik heb de video gezien, ik heb hem gezien", zei WBC-wereldkampioen zwaargewicht Fury. ,,Ik zag de knock-out, geweldige rechterhand trouwens. Maar dit is wat er gebeurt als je brutaal en onbeleefd bent, in de gezichten van mensen komt, ze slaat, wat dan ook. Het is een levensles, nietwaar? Ga nooit uit en wees brutaal tegen grote mannen, want je krijgt waarschijnlijk een paar klappen."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws