Mike Tyson en Tyson Fury de ring in: 'alleen nog oefenwedstrijden' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Mike Tyson en Tyson Fury de ring in: 'alleen nog oefenwedstrijden'

Mike Tyson en Tyson Fury de ring in: 'alleen nog oefenwedstrijden'

Tyson Fury kondigde na zijn laatste gewonnen wedstrijd tegen Dillian Whyta aan te zullen stoppen met boksen. Nu lijkt de Britse bokskoning daar op terug en zegt alleen nog oefenwedstrijden te zullen doen. Eerste op zijn lijst de man waar hij naar vernoemd is, Mike Tyson.

Boksicoon Tyson Fury vertelde promotor Frank Warren dat hij binnenkort iets "groots" zou laten gebeuren. Nu blijkt dat de Britse boksreus een plan heeft zoals boksen tegen Mike Tyson. Ook Lennox Lewis staat op zijn lijstje.

Het interessante aan het zogenaamde pensioen van Fury dat dit nog niet niet officieel is. De Brit heeft zijn WBC zwaargewicht titel niet vacant gesteld. Als het waar is wat Fury beweerd kunnen er een aantal boksgevechten met oud iconen volgen.

Of de fans hier echt op zitten te wachten is de vraag. Al zouden een aantal zeker willen zien wie van de legendes de zich de echte grote bokskampioen mag noemen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws