Bokskampioen slaat agressieve kerel knock-out op straat (video) Nieuws
Nieuws

Bokskampioen slaat agressieve kerel knock-out op straat (video)

Bokskampioen slaat agressieve kerel knock-out op straat (video)

Julius Francis voormalig Brits zwaargewicht kampioen, vernietigde een man terwijl hij als beveiliger werkte afgelopen weekend. Francis toonde zijn krachtige rechterhand tijdens het werken in de beveiliging in Londen. Francis die in 2000 met Mike Tyson de ring in ging, werkt nu als bewaker bij BOXPARK Wembley.

Zoals te zien is in de video, besloot Julius zijn voormalige ambacht te gebruiken terwijl hij te maken had met een woedende persoon die enkele van zijn collega's bedreigde.

Mike Tyson

De lastige kerel schreeuwde obsceniteiten naar andere leden van het beveiligingspersoneel. Nadat hij naar diverse mensen begon uit te vallen en bedreigingen uitschreeuwde, besloot Julius Francis dat het tijd was om een ​​einde te maken aan de ellende.

Francis, 57, stond voor het laatst mee in de boksring in 2006 en leed een puntenverlies tegen Scott Lansdowne. Tijdens zijn dertienjarige carrière veroverde het product van Peckham zowel de Britse zwaargewichttitel als de Commonwealth Heavyweight-titel.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws