Bokskampioen slaat agressieve kerel knock-out op straat (video)
Home / Nieuws / Bokskampioen slaat agressieve kerel knock-out op straat (video)

Bokskampioen slaat agressieve kerel knock-out op straat (video)

Bokskampioen julius francis slaat agressieve kerel knock-out op straat

Julius Francis voormalig Brits zwaargewicht kampioen, vernietigde een man terwijl hij als beveiliger werkte afgelopen weekend. Francis toonde zijn krachtige rechterhand tijdens het werken in de beveiliging in Londen. Francis die in 2000 met Mike Tyson de ring in ging, werkt nu als bewaker bij BOXPARK Wembley.

Zoals te zien is in de video, besloot Julius zijn voormalige ambacht te gebruiken terwijl hij te maken had met een woedende persoon die enkele van zijn collega’s bedreigde.

Mike Tyson

De lastige kerel schreeuwde obsceniteiten naar andere leden van het beveiligingspersoneel. Nadat hij naar diverse mensen begon uit te vallen en bedreigingen uitschreeuwde, besloot Julius Francis dat het tijd was om een ​​einde te maken aan de ellende.

Francis, 57, stond voor het laatst mee in de boksring in 2006 en leed een puntenverlies tegen Scott Lansdowne. Tijdens zijn dertienjarige carrière veroverde het product van Peckham zowel de Britse zwaargewichttitel als de Commonwealth Heavyweight-titel.

Bekijk ook

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Kijk hier live! Badr vs Overeem persconferentie vandaag

Vandaag zal GLORY om 12:00 uur een geplande persconferentie houden als onderdeel van de promotie voor het trilogie gevecht tussen Badr Hari en Alistair Overeem. Je kunt hier de persconferentie live volgen via onderstaande videospeler.

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: 'Alles kan' (video)

Klappen voor TikTokker in Zoom meeting gevecht: ‘Alles kan’ (video)

Frankie LaPenna de bekende TikTok ster kreeg een flink pak slaag van een MMA-vechter tijdens PFL 5 afgelopen vrijdag in Atlantic City, New Jersey, Amerika.

75 seconden knock-out door Carlos Ulberg UFC-Kampioen springt gat in de lucht

75 seconden knock-out: UFC-Kampioen springt gat in de lucht

Carlos Ulberg had iets meer dan een minuut nodig om de klus in Las Vegas te klaren

Tekst kopiëren is niet toegestaan - You cannot copy content of this page