Gaat Mike Tyson weer boksen in 2023? Aanbieding ligt klaar Boks Nieuws
Boks Nieuws

Gaat Mike Tyson weer boksen in 2023? Aanbieding ligt klaar

Gaat Mike Tyson weer boksen in 2023? Aanbieding ligt klaar

Danny Williams werd genoemd als een toptegenstander voor Mike Tyson om wraak te nemen voor zijn verlies in 2004 toen de 'Baddest Man' een comeback maakte in de ring.

De Britse Danny Williams, de enige actieve bokser van de vijf mannen die Mike Tyson's record ongedaan hebben gemaakt, is bereid om de handschoenen in 2023 weer aan te trekken, als de Amerikaan akkoord gaat.

Comeback Mike Tyson tegen oud rivaal Danny Williams

Tyson vocht tegen Roy Jones Jr. in een recordbrekende beweging. Het was echter Williams die in de tegenovergestelde hoek wilde staan. De Brixton Bomber heeft aangeboden om opnieuw tegen Tyson te vechten.

Williams versloeg Tyson op de Freedom Hall State Fairground in Louisville. Het verlies bleek de voorlaatste nagel aan de doodskist van Tysons carrière te zijn. Williams vertelde WBN dat hij klaar is om Tyson opnieuw te ontmoeten. Aangezien hij nog steeds aanbiedingen aanneemt, zou dat vandaag waarschijnlijk nog steeds gelden.

Boksen tegen Mike Tyson is wat ik wil

"Ik ben erg geïnteresseerd om opnieuw tegen Mike Tyson te boksen", zegt Williams. "Ik kan bevestigen dat een paar van mijn agenten mijn naam hebben opgegeven om tegen 'Iron' Mike Tyson te vechten. We wachten nog steeds op een antwoord, maar het is absoluut een gevecht dat ik wil."

Zou Tyson bereid zijn om de handschoenen in 2023 weer aan te trekken? Dat moet nog worden bepaald, aangezien hij actief blijft in de sportschool zou het zomaar mogelijk zijn . Williams van zijn kant zou ongetwijfeld aan boord zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws