'Ik loop het pad van een held!' Andrew Tate bericht vanuit cel Nieuws
Nieuws

'Ik loop het pad van een held!' Andrew Tate bericht vanuit cel

'Ik loop het pad van een held!' Andrew Tate bericht vanuit cel

Andrew Tate zit in voorlopige hechtenis in Roemenië, recentelijk werd deze verlengd en zit hij nog vast tot minimaal 27 februari. Maar de ex-kickbokser blijft actief op twitter.

Vandaag trad Tate naar buiten op twitter door te schrijven dat hij het pad van een held loopt. ,,De gevangenis is een veel voorkomend thema op de weg naar absolute invloed over de wereld", schrijft Tate. "Elke grote revolutionair heeft enige tijd onterecht gevangen gezeten. En elke grote revolutionair heeft veel lessen geleerd van hun tijd binnen. Het maakt deel uit van het pad van de held. "

Tate die wordt beschuldigd van zware vergrijpen zoals het uitbuiten en handel in vrouwen zegt verder: "Terwijl de wereld zijn weg vervolgt naar absolute chaos. Sommige van deze lessen kunnen heel goed sommigen van jullie in de toekomst redden."

"Niemand van jullie die dit leest, zou ooit de wet moeten overtreden, er zijn te veel manieren om rijk te worden zonder. Maar in de gevangenis zitten gaat niet altijd over het overtreden van de wet", aldus Tate.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws