Boksicoon Mike Tyson dood verklaard door reporter! 'Toen hij nog leefde' Nieuws
Nieuws

Boksicoon Mike Tyson dood verklaard door reporter! 'Toen hij nog leefde'

Boksicoon Mike Tyson dood verklaard door reporter! 'Toen hij nog leefde'

Colin Cowherd Fox Sports talkshow reporter maakte gisteravond een flinke blunder waarbij bokslegende "Iron" Mike Tyson betrokken was.

Presentator Cowherd, die verslag deed van het Super Wild Card-weekend van de NFL op 'The Herd with Colin Cowherd', vergeleek de Buffalo Bills met Tyson. Hij gebruikte de vergelijking om uit te leggen dat Buffalo een knock-out kon uitdelen. Maar terwijl hij de vergelijking maakte, maakte Cowherd een vergissing en verwees hij naar de voormalige zwaargewicht kampioen als de 'overleden Mike Tyson'.

Foutje bedankt Mike Tyson leeft nog

"Meer dan welke quarterback dit weekend dan ook, hij [Bills quarterback Josh Allen] gooit de bal over de top bij elke kans die hij krijgt, bijna tot een fout", zei Cowherd. “Daarom zeg ik dat Buffalo me doet denken aan de overleden Mike Tyson. Ze zullen altijd een knock-out slaan zolang Josh Allen er is."

We kunnen bevestigen dat Tyson, 56, in leven is en inderdaad, nog steeds. Het duurde niet lang voordat de verspreking van Cowherd de ronde deed op sociale media. Cowherd verontschuldigde snel. "De oude Mike Tyson - niet overleden Mike Tyson", twitterde Cowherd. "Sorry kampioen @MikeTyson."

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws