Francis Ngannou geeft tijdlijn voor Tyson Fury gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Francis Ngannou geeft tijdlijn voor Tyson Fury gevecht

Francis Ngannou geeft tijdlijn voor Tyson Fury gevecht

Francis Ngannou's plotselinge vertrek bij de UFC heeft de kans op een wedstrijd tussen de Kameroense en WBC-zwaargewicht kampioen Tyson Fury doen toenemen.

Bokskoning Fury daagde zelf Ngannou uit en schetste de voorwaarden voor een mogelijk gevecht tussen de twee. Ngannou geeft nu een update over het gevecht en gaf er een mogelijke tijdlijn bij in een interview met TMZ Sports:

"Ja, ik heb met iemand gesproken. Een paar van zijn adviseurs. Maar ze werken aan een gevecht met Usyk in april. Dus tot die tijd zal hij niet vrij zijn", zegt Ngannou. "Dat geeft me ook wat tijd om me voor te bereiden op een boksgevecht. Dus daar heb ik geen probleem mee. "

Francis Ngannou zeker van gevecht met Tyson Fury

"De tijdlijn die ik verwacht zal ergens in juni of juli zijn, wat goed te doen is. Dus laten we eens kijken, ik denk dat het te vroeg is om een conclusie te trekken." Ngannou vermeldde ook hoe het gevecht een grotere aantrekkingskracht zou kunnen blijken te hebben dan de populaire matchup tussen Tyson Fury en Anthony Joshua, die ondanks de grote vraag van fans niet is uitgekomen.

"Ja, ik bedoel, we hebben het de afgelopen twee jaar over dit gevecht gehad, iets meer dan twee jaar. Dus ik denk dat de mensen op dit moment op dit gevecht wachten en meer over dit gevecht praten dan over het Joshua-gevecht. Hoewel het Joshua-gevecht een enorm gevecht was, zou ik zeggen dat beide gevechten van dezelfde omvang zouden zijn."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws