Francis Ngannou wil met Tyson Fury de boksring in! 'Ideale tegenstander' Nieuws
Nieuws

Francis Ngannou wil met Tyson Fury de boksring in! 'Ideale tegenstander'

Francis Ngannou wil met Tyson Fury de boksring in! 'Ideale tegenstander'

Francis Ngannou voormalig UFC-zwaargewicht kampioen, heeft onthuld dat hij het wil opnemen tegen boksicoon Tyson Fury. Ngannou die recentelijk ontslagen werd door de UFC ziet een gevecht wel zitten.

De 35-jarige Ngannou is momenteel zonder contract nadat hij er niet in slaagde overeenstemming te bereiken over een nieuwe deal met UFC. Ngannou heeft niet meer in de kooi gestreden sinds UFC 270 afgelopen januari 2022, toen hij de zwaargewicht titel verdedigde tegen Ciryl Gane.

Ngannou wil boksen tegen Fury

Ngannou verscheen eerder deze week op MMA Fighting's 'The MMA Hour' om zijn volgende mogelijke zet te bespreken. "Ik wil nog steeds iets bereiken in het boksen en ik wil ook in MMA blijven", zei hij. Wat het boksen betreft was ex UFC ster duidelijk.

"Tyson Fury of Anthony Joshua zouden mijn eerste ideale tegenstander zijn', aldus Ngannou. "Wat het ook is, als het met Fury is, zal ik het accepteren. Ik heb er geen probleem mee om te boksen met 4oz handschoenen, we komen er wel uit."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws