Ex-Glory Cedric Doumbé geboekt voor vierde MMA partij in maart MMA Nieuws
MMA Nieuws

Ex-Glory Cedric Doumbé geboekt voor vierde MMA partij in maart

Ex-Glory Cedric Doumbé geboekt voor vierde MMA partij in maart

Cedric Doumbé is geboekt tegen Paweł Klimas voor een MMA wedstrijd tijdens de MMA GP Paris in Zenith op 4 maart dit jaar.

De voormalige Glory Kickboxing kampioen Cedric Doumbé zal zijn vierde MMA-wedstrijd hebben tegen de Pool Paweł Klimas bij MMA GP, zo melden diverse bronnen op social media. De Fransman stapte over na het MMA circuit na een succesvolle periode in het kickboksen bij Glory.

Doumbé won al zijn drie voorgaande MMA-wedstrijden met verve hij tekende zelfs bij de Amerikaanse organisatie UFC. Doumbé zou het opnemen tegen Darian Weeks tijdens UFC Fight Night 209 op 3 september 2022. Het gevecht werd echter geannuleerd nadat de Franse MMA-federatie (FMMAF) het gevecht niet goedkeurde. Volgens de regels van de commissie is het zo dat vechters minimaal vier prof gevechten moeten hebben.

Ex-Glory Cedric Doumbé geboekt voor vierde MMA partij in maart

Cedric Doumbé slaat uidaging af

Doumbé voldeed daar niet aan en keerde terug naar de Franse organisaties en stond tegenover Florent Burillon op 17 december 2022 tijdens MMA GP Bordeaux. Waarbij hij zijn tegenstander aan het einde van de eerste ronde knock-out sloeg.

Recentelijk werd Doumbé uitgedaagd door tevens voormalig Glory kickbokser en kampioen Murthel Groenhart. Deze stelde voor om in het MMA een rematch te houden. Echter lijkt de Fransman daar niet veel trek in te hebben en voor zover heeft deze geen reactie geven.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws