11 uur! UFC-ster Charles Oliveira laat vette rug tattoo zetten voor zijn comeback MMA Nieuws
MMA Nieuws

11 uur! UFC-ster Charles Oliveira laat vette rug tattoo zetten voor zijn comeback

11 uur! UFC-ster Charles Oliveira laat vette rug tattoo zetten voor zijn comeback

Charles Oliveira voormalig UFC lichtgewicht kampioen, heeft onlangs een nieuwe rug tattoo laten voorafgaand aan zijn verwachte terugkeer naar de MMA-kooi.

Braziliaan Oliveira heeft niet meer gevochten sinds zijn verlies tegen Islam Makhachev tijdens UFC 280 afgelopen oktober. Hij mikt op een terugkeer later dit jaar, mogelijk tegen Beneil Dariush in mei. Voor het verlies tegen Makhachev was Oliveira goed bezig en verdiende hij overwinningen op onder meer Dustin Poirier en Justin Gaethje.

De nederlaag tegen Makhachev brak een win record van 11 gevechten af, waaronder een vacante titelwinst bij UFC 262 tegen Michael Chandler. Oliveira lijkt vastbesloten om een rematch met Makhachev te verdienen en de lichtgewicht troon terug te vorderen in 2023. Terwijl hij wacht op zijn volgende UFC-opdracht, kreeg hij een nieuwe tatoeage van een leeuw op zijn rug die 11 uur in beslag nam. om te laten zetten.

Charles Oliveira's nieuwe rug tattoo duurde 11 uur om te voltooien

In een recent Instagram-bericht liet Oliveira zijn nieuwe inkt zien. "Weer een geweldige klus geklaard met mijn broer [William Espósito] gewoon dankbaarheid", schreef Oliveira. "11 uur hard werken." Oliveira is verre van de eerste UFC-vechter die een uitgebreide tatoeage krijgt. UFC-ster Conor McGregor heeft een tatoeage van een gekroonde gorilla op zijn borst. Voormalig kampioen bantamgewicht Cody Garbrandt heeft ook veel inkt.

Oliveira is enorm gegroeid sinds hij eerder in zijn carrière de fulltime overstap maakte van vedergewicht naar lichtgewicht. Hij ging van een up-and-down vechter naar een van de grootste namen in de sport gedurende een paar jaar. Oliveira is van plan om de Octagon in 2023 intenser te maken, terwijl hij zijn aanspraak wil maken op een nieuwe lichtgewicht titel.

Wat is jouw reactie op de nieuwe tatoeage van Charles Oliveira?

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws