Floyd Mayweather en KSI tegen Manny Pacquiao en Salt Papi in een tagteam bokswedstrijd Boks Nieuws
Boks Nieuws

Floyd Mayweather en KSI tegen Manny Pacquiao en Salt Papi in een tagteam bokswedstrijd

Floyd Mayweather en KSI tegen Manny Pacquiao en Salt Papi in een tagteam bokswedstrijd

De beroemde YouTuber KSI van Misfits Boxing schijnt op het punt te staan ​​om de meest bizarre partij ooit te organiseren. KSI en Floyd Mayweather zouden samen gaan vechten tegen Manny Pacquiao en Salt Papi.

KSI heeft al eerder in zijn eigen promotie gevochten en daarbij verschillende knockout overwinningen behaald. In de afgelopen maanden had hij het oog op een partij met een oude rivalen, Jake Paul. Maar omdat die waarschijnlijk een rematch gaat houden met Tommy Fury, moet KSI creatief zijn.

Gelukkig voor KSI heeft de promotie onlangs zijn eerste tag team boks-wedstrijd gehouden. Hierbij versloegen BDave en Luis Alcaraz Pineda de streamers Ice Poseidon en Anthony Vargas. Volgens een rapport van Happy Punch Promotions is KSI momenteel bezig met het opzetten van een andere tag team boks-wedstrijd. Ook deze wedstrijd bevat enkele grote namen.

Bokswedstrijd KSI en Floyd Mayweather tegen Manny Pacquiao en Salt Papi

KSI en Floyd Mayweather zouden samen gaan vechten tegen Manny Pacquiao en Salt Papi. Mayweather en Pacquaio vochten al eerder in 2015 in een van de meest grootste gevechten in de boksgeschiedenis. Mayweather won de partij, maar de rivaliteit blijft tot op de dag van vandaag bestaan.

Salt Papi heeft inmiddels een professioneel record opgebouwd van 3-0 en heeft al meerdere malen geroepen om een partij met KSI. Nu lijkt het erop dat hij zijn wens in vervulling zal zien gaan.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws