Topkickbokser Ismael Lazaar hint op comeback! 'Er gaan enge dingen komen' Nieuws
Nieuws

Topkickbokser Ismael Lazaar hint op comeback! 'Er gaan enge dingen komen'

Topkickbokser Ismael Lazaar hint op comeback! 'Er gaan enge dingen komen'

Ismael Lazaar is een lange tijd afwezig uit het kickboks circuit maar het lijkt er op dat de topkickbokser wel eens een comeback zou kunnen gaan maken.

Als een van de meest gevreesde kickboksers boekte Lazaar grote successen in de ring. De Marokkaans-Nederlandse sloper ging niemand uit de weg, zo vocht hij in 2017 om de Glory titel tegen Rico Verhoeven en stond in een 10 minuten lang gevecht zonder pauze in de ring.

Ismael Lazaar meest gevreesde vechter

Lazaar die bij Enfusion lange tijd zwaargewicht kampioen was liep ook tegen controverse aan, zo werd hij 4 jaar geschorst na zijn partij tegen Rico Verhoeven, een veel te hoge straf die later werd ingetrokken.

Nu naar jaren lijkt er goed nieuws aan te komen. Tijdens een interview met Warriors TV zegt een afgetrainde Lazaar dat zijn fans hem vooral moeten blijven supporten. Op de vraag of hij terugkeert zegt Lazaar dat er 'enge dingen aankomen."

Dit lijkt goed nieuws voor de fans die zeker zullen uitkijken naar een terugkeer van de vecht favoriet die als een stoomwals de een na de andere tegenstander sloopte in de ring.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws