Andrew Tate in elkaar geslagen in de gevangenis? 'Factcheck' Nieuws
Nieuws

Andrew Tate in elkaar geslagen in de gevangenis? 'Factcheck'

Andrew Tate in elkaar geslagen in de gevangenis? 'Factcheck'

De controversiële internet persoonlijkheid en ex-kickbokser Andrew Tate heeft geruchten gebagatelliseerd dat hij in de gevangenis was aangevallen.

Nadat hij tweette dat hij was benaderd door drie gevangenen die op zoek waren naar ruzie ging het geruchten circuit los. Tate en zijn broer Tristan werden in december 2022 in Roemenië gearresteerd.

Het paar werd opgepakt tijdens een politieonderzoek en wordt beschuldigd van verkrachting, mensenhandel en samenzwering om een criminele groep te vormen. De broers zitten sinds hun arrestatie vast, maar moeten nog formeel worden aangeklaagd voor hun vermeende misdaden.

Andrew Tate in elkaar geslagen in de gevangenis? 'Factcheck'

Andrew Tate knipt met zijn vingers en vechtersbazen dropen af

Terwijl 'Cobra' opgesloten zit in een gevangeniscel, plaatst zijn Twitter-account regelmatig motiverende berichten en updates van zijn tijd binnen. Onlangs ging de Twitter-post van Tate viraal nadat hij had gedeeld dat hij was benaderd door drie gevangenen die hem kwaad wilden doen.

De 36-jarige beweerde dat hij de confrontatie vermeed door met zijn vingers te klikken en 'Yoga Fire' te suggereren, een term uit het populaire vechtspel Street Fighter. Sinds zijn arrestatie dringt Andrew Tate aan op zijn vrijlating uit de gevangenis. Tate heeft zijn onschuld volgehouden en gelooft dat er geen bewijs is van zijn vermeende misdaden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws