'F*ck je plannen, je eind is daar!' Jake Paul haalt uit naar straattuig Nate Diaz Boks Nieuws
Boks Nieuws

'F*ck je plannen, je eind is daar!' Jake Paul haalt uit naar straattuig Nate Diaz

'F*ck je plannen, je eind is daar!' Jake Paul haalt uit naar straattuig Nate Diaz

Jake Paul en UFC badboy Nate Diaz staan op 5 augustus tegenover elkaar in de boksring en vandaag stookten de twee het haat vuur naar elkaar nog even extra op via social media.

Er is totaal geen liefde verloren tussen Jake Paul en Nate Diaz, dat bleek maar weer uit de woordenoorlog die de twee vandaag nog even kracht bijzette. Het was Paul die via een post de officiele poster van het gevecht op Twitter plaatste met de tekst; "Over 2 maanden mag ik de straatpestkop het zwijgen opleggen. Nate Diaz, je tijd zit erop. Fuck je trilogie plannen."

Jake Paul wil Nate Diaz compleet vernietigen

Paul lijkt van plan te zijn om een einde te maken aan de vechtplannen van Diaz om na hun wedstrijd terug te keren naar de UFC, wellicht voor een gevecht met Conor McGregor, wat hun derde zou zijn. Diaz reageerde later zelf op het bericht.

"5 augustus", was het kort maar krachtige antwoord van Diaz op Paul die als favoriet is aangemerkt voor het gevecht. Echter is Diaz ook niet te onderschatten die over een groot incassering vermogen bezit. Diaz kwam recentelijk in het nieuw doordat hij het gevecht buiten de staat Texas wil brengen.

Deze hanteren strikte Marihuana wetten en Diaz staat erom bekend flink te blowen. Op de poster te zien zal het gevecht gewoon in Dallas, Texas plaatsvnden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws