€300 miljoen voor gevecht tegen Jake Paul: 'Bokslegende als tegenstander' Boks Nieuws
Boks Nieuws

€300 miljoen voor gevecht tegen Jake Paul: 'Bokslegende als tegenstander'

€300 miljoen voor gevecht tegen Jake Paul: 'Bokslegende als tegenstander'

Jake Paul heeft zijn terugkeer naar de boksring aangekondigd, toch blijft zijn tegenstander voor nu nog een mysterie. Er worden namen genoemd terwijl Paul claimt wereldkampioen te willen worden.

Er gaan geruchten dat de voormalige zwaargewicht bokskampioen Mike Tyson de tegenstander van Jake Paul zou kunnen zijn, ondanks het gewichtsverschil. Beide vechters hebben interesse getoond in dit lucratieve evenement, dat naar verwachting zo'n €300 miljoen zou opbrengen.

Jake Paul heeft al enige ervaring opgedaan in de boksring en staat open voor een gevecht in de zwaargewichtklasse tegen Tyson. Deze heeft zelf ook zijn bereidheid getoond om de uitdaging aan te gaan, op voorwaarde dat het evenement pay-per-view records breekt. Het gevecht zou een mix zijn van 'nieuwe generatie versus oude generatie' en heeft de potentie om een spektakel te worden waar fans ongetwijfeld reikhalzend naar uitkijken.

Grote namen als tegenstander voor Jake Paul

Hoewel Mike Tyson de voormalige YouTube-ster Paul respecteert als een vechter, is de strijd niet zonder controverse. Desondanks zou dit gevecht een van de meest opwindende en lucratieve evenementen in de bokswereld kunnen worden. Toch worden ook andere namen genoemd zoals exUFC vechter Derek Brunson die de meeste kans lijkt te maken.

Andere namen die gevallen zijn bevatten vechters zoals; Tommy Fury (rematch), Jorge Masvidal en Conor McGregor. Terwijl fans in spanning afwachten, houdt Mike Tyson zich vooral bezig met het trainen van Francis Ngannou voor diens gevecht tegen Tyson Fury op 28 oktober in Saudi-Arabië.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws