🎥 Jake Paul gaat in december weer de boksring in: 'Vastbesloten wereldkampioen te worden' Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Jake Paul gaat in december weer de boksring in: 'Vastbesloten wereldkampioen te worden'

🎥 Jake Paul gaat in december weer de boksring in: 'Vastbesloten wereldkampioen te worden'

Jake Paul heeft onthuld dat hij van plan is om voor het einde van 2023 nog een keer in de boksring te stappen. De sociale mediapersoonlijkheid die zich tot bokser heeft omgeschoold, heeft aangekondigd dat hij op 15 december zal vechten.

Hoewel Paul nog geen tegenstander heeft aangekondigd, noemde hij KSI en Tommy Fury als mogelijke opties na het gevecht van zijn broer Logan Paul afgelopen zaterdag. Paul benadrukt dat hij al acht gevechten in het boksen heeft gehad en beweert nu de grootste naam in de sport te zijn. Hij is vastbesloten om een wereldkampioen te worden en ziet dit gevecht als de volgende stap op zijn reis.

In augustus vocht Jake Paul voor het laatst, waarbij hij UFC-veteraan Nate Diaz versloeg via een unaniem besluit. Deze overwinning kwam na zijn eerste nederlaag in een split decision tegen Tommy Fury in februari. Na het Misfits Boxing-evenement afgelopen weekend riep Paul meteen op tot een rematch met Fury, die een meerderheidsoverwinning behaalde tegen KSI in de headliner.

KSI onthoofden

Paul heeft ook nog een oude vete met KSI, met wie hij in het verleden woordenwisselingen had. Jake Paul heeft aangegeven dat hij nog steeds geïnteresseerd is in een gevecht tegen KSI en heeft zelfs verklaard dat hij hem wil "onthoofden."

Met de aankondiging van Paul's terugkeer in december, zal het spannend zijn om te zien wie zijn tegenstander zal zijn in wat ongetwijfeld een veelbesproken boksevenement wordt. De datum voor het gevecht nadert snel, en fans zullen ongetwijfeld uitkijken naar verdere details over deze opkomende confrontatie in de bokswereld.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws