Conor McGregor en Jake Paul confrontatie in Manchester: 'Als dat maar goed gaat' Nieuws
Nieuws

Conor McGregor en Jake Paul confrontatie in Manchester: 'Als dat maar goed gaat'

Conor McGregor en Jake Paul confrontatie in Manchester: 'Als dat maar goed gaat'

Conor McGregor heeft onlangs gehint op de mogelijkheid om ringzijde aanwezig te zijn om zijn goede vriend, Dillon Danis, te ondersteunen in zijn aankomende wedstrijd tegen Logan Paul vanavond in Manchester, Engeland.

Het evenement, bekend als Misfits X DAZN: The Prime Card, wordt geleid door een gevecht tussen KSI en Tommy Fury De intrigerende mogelijkheid van een ontmoeting tussen Conor McGregor en 'The Problem Child' heeft de nieuwsgierigheid van fans gewekt maar ook de organisatie en heeft verschillende reacties opgeroepen.

Deze zijn bang dat het tot een flinke confrontatie zou kunnen komen nadat Jake Paul recentelijk een grote mond had opgezet tegen de Ierse UFC ster en deze afdeed als niet relevant voor de vechtsportwereld. Het zal spannend zijn te zien wat er gebeurt als de twee elkaar vanavond tegen het lijf lopen.

Conor McGregor zet stappen richting UFC-terugkeer: Sluit zich aan bij de USADA-testpool

Het lijkt er echter op dat Conor McGregor de stappen heeft gezet om terug te keren naar de verplichte USADA-testpool. De Ier werd vorig jaar uit de testpool verwijderd vanwege een blessure aan zijn been die hij opliep in zijn nederlaag tegen Dustin Poirier bij UFC 264 in juli 2021. Verwacht wordt dat de Ier beging volgend jaar terugkeert.

'The Notorious' had plannen om zijn rentree in de octagon te maken tegen Michael Chandler, aangezien beiden eerder dit jaar als coaches optraden in 'The Ultimate Fighter' seizoen 31. Echter, McGregor's ambitie om de Canadees later dit jaar te ontmoeten werd gedwarsboomd, en het gevecht kwam nooit tot stand vanwege zijn onvermogen om aan de vereiste dopingtest criteria te voldoen in de USADA-testpool.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws