Ellebogenwerk: Tommy Fury kreeg opdracht vuil spel te spelen in bokswedstrijd met KSI Boks Nieuws
Boks Nieuws

Ellebogenwerk: Tommy Fury kreeg opdracht vuil spel te spelen in bokswedstrijd met KSI

Ellebogenwerk: Tommy Fury kreeg opdracht vuil spel te spelen in bokswedstrijd met KSI

Tijdens het gevecht tussen Tommy Fury en KSI afgelopen weekend, werden beelden van ringside vrijgegeven waarin John Fury, de vader en trainer van Tommy, advies gaf aan zijn zoon om zijn ellebogen te gebruiken.

Het gevecht eindigde met een unanieme beslissing ten gunste van Tommy Fury, maar dit leidde tot enige controverse, aangezien velen geloofden dat KSI de overwinning verdiende.

Alles om te winnen

Het advies van John Fury aan zijn zoon werd gegeven tussen de ronden door, terwijl Tommy in de ring stond tegenover KSI. In een rommelig gevecht met veel vasthouden, hoorde men John Fury zeggen: "Blokkeren en rollen, gebruik je ellebogen, weet je." Dit advies leek te suggereren dat Tommy zijn ellebogen mocht gebruiken in de wedstrijd.

Het gebruik van ellebogen is in boksen normaal gesproken niet toegestaan, maar het lijkt erop dat John Fury zijn zoon adviseerde om zijn tegenstander weg te duwen met zijn onderarm tijdens een clinch. Interessant is dat KSI in het verleden betrokken was bij een gevecht waarin hij zijn tegenstander per ongeluk met een elleboog uitschakelde, wat resulteerde in een no contest.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws