Dokter stopt Bare Knuckle debuut ex UFC Diego Sanchez! Tot bloedige pulp geslagen' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Dokter stopt Bare Knuckle debuut ex UFC Diego Sanchez! Tot bloedige pulp geslagen'

Dokter stopt Bare Knuckle debuut ex UFC Diego Sanchez! Tot bloedige pulp geslagen'

Diego Sanchez was zo tot pulp geslagen door voormalig bokskampioen Austin Trout bij BKFC Knucklemania 3 dat de ringarts ingreep en de wedstrijd stopte.

De co-headliner van BKFC Knucklemania 3 zag voormalig WBA-kampioen bokser Austin Trout het Bare Knuckle debuut van Diego Sanchez verpesten met een vierde ronde TKO. Sanchez was goed bezig tijdens de eerste twee rondes.

Hij begon sterk met combo's en kreeg Trout in de touwen van de ring. De derde ronde is waar het mis ging. Trout zich begon rustiger te boksen en domineerde met zijn stoten en superieure hoofdbewegingen.

Diego Sanchez tot bloedige pulp geslagen

De grootste klap van het gevecht kwam in het vierde frame toen Sanchez werd geraakt met een geweldige linkerstoot. Sanchez stond op en overleefde de 10 tellen, maar het einde was nabij.

Trout gooide er een paar stoten uit, waardoor het gezicht van Sanchez nog meer bloedde. Dat is het moment waarop de scheidsrechter tussenbeide kwam om Sanchez door de dokter te laten controleren. Daar werd het gevecht gestaakt.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws