šŸŽ„ Vechtbaas van podium geslagen door Bare Knuckle boksers! 'Vrijdag wraak' Boks Nieuws
Boks Nieuws

šŸŽ„ Vechtbaas van podium geslagen door Bare Knuckle boksers! 'Vrijdag wraak'

šŸŽ„ Vechtbaas van podium geslagen door Bare Knuckle boksers! 'Vrijdag wraak'

Dave Feldman de baas van BKFC diende even als klappen vanger tijdens de staredown tussen Bar Knuckle boksers Mike Richman en Lorenzo Hunt. Feldman werd letterlijk van het podium geslagen.

Bare Knuckle Boksen is niet voor iedereen weggelegd en de vechters zijn dan ook echte killers zoals BKFC zwaargewicht kampioen Hunt die tijdens de staredown Richman te lijf ging. Na wat gescheld en beledigingen ging het shirt uit en kwam het tot een fysieke confrontatie.

Hunt die op Richman af ging vond Feldman tussen hen in maar was zo vol adrenaline dat hij de vechtbaas van het podium veegde. De beveiliging moest tussenbeide komen om de boel te sussen. Geen gemakkelijke taak. Uiteindelijk kwam het tot kalmte maar beide vechters beloofde wraak op elkaar te nemen aankomende zaterdag.

Hunt en Richman staan deze vrijdag in Albuquerque, New Mexico tijdens Knuckle Mania 3 tegenover elkaar, in wat een van de meest bekeken wedstrijden van BKFC za l worden. Her voorproefje smaakt volgens de fans alvast naar meer.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws