🎥 Bij deze Jiu Jitsu lerares wil iedereen op les! 'Ze staan in de rij' Nieuws
Nieuws

🎥 Bij deze Jiu Jitsu lerares wil iedereen op les! 'Ze staan in de rij'

🎥 Bij deze Jiu Jitsu lerares wil iedereen op les! 'Ze staan in de rij'

Brizzy Brawls weet wel hoe Jiu Jitsu werkt, de jonge lerares deelt vaak video's van haar technieken op de mat. En ze heeft haar weg naar TikTok gevonden.

In de Immortal Jiu Jitsu Gym zijn de lessen van Brizzy zeer geliefd en gaan vechters graag 1 op 1 de strijd aan In haar laatste video deelt Brizzy een techniek die zij graag inzet vanaf de zijkant toeslaan.

"Jiu Jitsu is een uitermate geschikte sport om jezelf te leren verdedigen, maar zeker ook goed om lekker fit te blijven", zegt Brizzy. En te zien aan haar uiterlijk is daar geen woord van gelogen.

Waarom is jiu jitsu goed voor je?

Jiu Jitsu is een vechtsport die veel voordelen kan hebben voor je lichaam en geest. Hieronder staan enkele redenen waarom Jiu Jitsu goed voor je kan zijn:

  1. Lichamelijke fitheid: Jiu Jitsu vereist fysieke inspanning en kan je helpen om je algehele lichamelijke fitheid te verbeteren. Het kan helpen om je uithoudingsvermogen, kracht, flexibiliteit, balans en coördinatie te verbeteren.
  2. Zelfverdediging: Jiu Jitsu is een vechtsport die zich richt op zelfverdediging. Het kan je helpen om jezelf te beschermen in situaties waarin je fysiek bedreigd wordt.
  3. Mentale focus: Jiu Jitsu vereist mentale focus en concentratie. Het kan helpen om je geest te trainen om zich te concentreren op een taak en je te leren hoe je rustig en gefocust blijft, zelfs in stressvolle situaties.
  4. Stressvermindering: Jiu Jitsu kan helpen om stress te verminderen en je humeur te verbeteren. Door je te concentreren op de bewegingen en technieken, kan Jiu Jitsu je helpen om je geest te kalmeren en te ontspannen.
  5. Zelfdiscipline: Jiu Jitsu vereist toewijding en zelfdiscipline. Door regelmatig te trainen en te oefenen, kun je jezelf aanmoedigen om gedisciplineerd te zijn in andere aspecten van je leven.
  6. Sociale interactie: Jiu Jitsu kan ook een sociale activiteit zijn, waardoor je nieuwe mensen kunt ontmoeten en vriendschappen kunt sluiten. Dit kan helpen om je gevoel van gemeenschap en verbondenheid te vergroten.

Al met al kan Jiu Jitsu een geweldige manier zijn om zowel je lichaam als je geest te trainen en te versterken.

2 claps
2 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws