'Dit is voor alle moslims!' Bokskampioen Haney belooft wraak voor beledigen islam Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Dit is voor alle moslims!' Bokskampioen Haney belooft wraak voor beledigen islam

'Dit is voor alle moslims!' Bokskampioen Haney belooft wraak voor beledigen islam

Devin Haney heeft zijn mening geuit over Ryan Garcia en beloofde een voorbeeld te stellen van zijn rivaal wanneer ze de ring betreden. Het beledigen van Moslim geloof zal Garcia zwaar te staan komen.

Aankomend gevecht: Haney vs. Garcia op 20 April

Haney en Garcia zijn gepland om te vechten op 20 april, wat naar verluidt zal plaatsvinden in Las Vegas, Nevada. Tijdens zijn verschijning in de aflevering van 26 februari van The MMA Hour, onthulde de ongeslagen lichtgewicht dat hij van anderen had gehoord dat 'KingRy' opmerkingen over de Islam had gemaakt.

Haney die recentelijk converteerde naar de islam en de naam 'Abdul Wahid' aannam, was stellig dat zijn rivaliteit met Garcia nu zeer persoonlijk is en is vastbesloten hem die opmerkingen te laten betreuren. Hij vermeldde dat hij zijn geloof zal vertegenwoordigen wanneer hij de ring betreedt:

Haney's persoonlijke missie verdedigen van zijn geloof

"Hij [Ryan Garcia] zei wat dingen over mijn religie waar hij niet van terug kan komen... Hij weet wat hij zei, hij weet tegen wie hij het zei... Nu moet ik een voorbeeld van hem maken. Dit is groter dan ik, dit is voor Allah, dit is voor alle moslims over de hele wereld. Je sprak over mijn religie, je sprak neer op mijn religie, dus nu ga ik een voorbeeld van je maken."

'The Dream' bevestigde dat hij had gehoord wat 'KingRy' had gezegd via een betrouwbare bron en merkte op dat ze recentelijk waren gemaakt. De getalenteerde 25-jarige bokssterren krijgen de kans om de score te vereffenen, aangezien ze minder dan twee maanden verwijderd zijn van hun confrontatie.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws