Jamal Ben Saddik: 'Altijd vechten voor de waarheid' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

Jamal Ben Saddik: 'Altijd vechten voor de waarheid'

Jamal Ben Saddik: 'Altijd vechten voor de waarheid'

Jamal Ben Saddik laat vandaag van zich horen na een week stilte met een duidelijke boodschap. Blijf vechten voor waar je staat en de waarheid wie er ook mee vandoor wil gaan.

We zijn iets minder dan twee weken verwijderd van de Glory zwaargewicht Grand Prix waar een sprankje hoop was dat Jamal Ben Saddik toch nog mee zou doen. Maar deze hoop lijkt ijdel en zal de topatleet niet te zien zijn.

Geen deelname aan Glory zwaargewicht Grand Prix

De Marokkaanse vechter wordt verweten zelf niet te willen meedoen, wat stellig wordt betwist. Met zijn boodschap vandaag lijkt Ben Saddik daar zelf ook naar te verwijzen:

"Kom op voor wat juist is, zelfs als je er alleen voor staat. Kom op voor de waarheid, ongeacht wie erop stapt." Deze woorden suggereren een diepere context achter zijn afwezigheid bij het evenement. Fans reageren verdeeld, een tagged Glory kampioen Rico Verhoeven door te zeggen: "Kijk je ergste nachtmerrie."

y ka

Ook een andere fan steunt Ben Saddik: "Nee, hij was niet ingegaan op een last minute aanbod, omdat hij meerdere keren daarvoor als grofvuil opzij werd gezet. Dat is heel wat anders. Hij had meerdere keren aangegeven te willen, maar Glory wilde niet. Als je hem dan wilt, moet je een aanbod doen, dat hij niet kan weigeren. Dat heeft glory willens en wetens nagelaten. Zij wilde hem niet echt, het was voor de bühne."

Een ander vindt dat het tijd is dat Ben Saddik openheid van zaken geeft. "We zouden het op prijs stellen als jij de echte reden ging vertellen voor het niet aanwezig zijn op 9 maart. In plaats van deze cryptische boodschap", schrijft een fan in de comments.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws