'BURP! 'Sterkste man Eddie Hall kotst bijna zijn ontbijt eruit door stoot Tommy Fury Boks Nieuws
Boks Nieuws

'BURP! 'Sterkste man Eddie Hall kotst bijna zijn ontbijt eruit door stoot Tommy Fury

'BURP! 'Sterkste man Eddie Hall kotst bijna zijn ontbijt eruit door stoot Tommy Fury

Tommy Fury sloeg Eddie Hall zo hard in de maag dat de sterke man bijna zijn ontbijt eruit kotste. De twee deden een kracht test onder ander op elkaars lichaam en buikspieren.

Het paar bracht de dag door met het ruilen van levens, het eten van elkaars diëten en het uitvoeren van hun trainingsregimes. Fury, 23, en Hall, 34, genoten van een stevig gekookt ontbijt voordat ze naar de sportschool gingen voor een bokssessie.

Eddie Hall moet bijna kotsen na stoot van Tommy Fury

En ze besloten een bodyshot uitdaging aan te gaan, waarbij ze om de beurt klappen op de maag kregen. Fury trof Hall precies op de goede plek, zo erg zelfs dat de voormalige sterkste man ter wereld hijgend en bijna moest overgeven. Hij zei: “Fair play, man. Daar zit echte kracht in, man. Jezus", zei Hall.

Fury eindigde de dag met het eten van ongeveer 9.000 calorieën, wat VIER keer de gemiddelde mannelijke consumptie is. Het was ook de eerste keer dat hij de bokshandschoenen weer aantrok, terwijl hij geniet van wat rust na het verslaan van Jake Paul in februari.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws