AFGELAST! Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson boksgevecht gaat niet door Boks Nieuws
Boks Nieuws

AFGELAST! Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson boksgevecht gaat niet door

AFGELAST! Eddie Hall vs Hafthor Bjornsson boksgevecht gaat niet door

Eddie Hall is gedwongen zich terug te trekken uit zijn aanstaande bokswedstrijd met Hafthor Bjornsson in Florida, de Brit is ernstig geblesseerd. Het duo zijn twee van de meest gerenommeerde sterke mannen ter wereld.

Er werd verwacht dat Hall en Bjornsson in Amerika zouden boksen na meer dan een jaar van opbouw. In wat de 'zwaarste bokswedstrijd in de geschiedenis' werd genoemd.

Operatie

Het gevecht is verplaatst naar begin 2022 omdat Hall geopereerd moet worden aan een blessure. Maar volgens promotors MTK Global, die CoreSports hielpen bij het promoten van het evenement. Heeft Hall, voormalig winnaar van de sterkste man ter wereld, een blessure opgelopen.

Hall zal geopereerd moeten worden, waardoor de wedstrijd wordt verschoven naar maart of april volgend jaar. Het evenement zal nog steeds plaatsvinden op 18 september in de VyStar Veterans Memorial Arena in Jacksonville (FLorida).

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws