Bokswedstrijd McGregor vs Mayweather gaat door! 'Let op mijn woorden' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Bokswedstrijd McGregor vs Mayweather gaat door! 'Let op mijn woorden'

Bokswedstrijd McGregor vs Mayweather gaat door! 'Let op mijn woorden'

Gareth A. Davis Boksverslaggever gelooft dat Floyd Mayweather vs. Conor McGregor 2 zal gebeuren "Let op mijn woorden". Een mogelijke rematch tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor is onlangs opnieuw in de spotlights gekomen.

Aangezien diverse bronnen hebben aangegeven dat de twee weer willen vechten. Verslaggever Gareth A. Davies is de laatste die dit bevestigd. Davis die als een van de meest betrouwbare experts wordt gezien, is er zeker van.

“De Conor McGregor ten Floyd Mayweather [rematch] zal plaatsvinden. Het zal dit jaar gebeuren. Let op mijn woorden… Ik geef mijn bronnen niet prijs", zegt Davis. ,,Maar ik hoor dat er over die wedstrijd wordt gesproken, en het is een topper in mijn ogen."

Sterrenkracht

Zelfs direct na het eerste gevecht tussen het paar werd McGregor gezien als een potentiële toekomstige tegenstander voor Mayweather. Dit is alleen maar waarschijnlijker geworden naarmate Mayweather een carrière is begonnen in oefenwedstrijden.

Waarin hij al met verschillende bekende vechters heeft gevochten. Een gevecht tussen het hem en de Ier zou financieel altijd enorm zijn vanwege de sterrenkracht die beide vechters hebben.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws