Jake Paul wil Conor McGregor gevecht! 'Beter wordt het niet' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Jake Paul wil Conor McGregor gevecht! 'Beter wordt het niet'

Jake Paul wil Conor McGregor gevecht! 'Beter wordt het niet'

Jake Paul heeft zijn zegje gedaan over een mogelijke rematch tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor. Een mogelijk tweede gevecht tussen Floyd Mayweather en Conor McGregor is niet wenselijk voor vechtfans.

Dat is de mening van Jake Paul, die op 6 augustus terugkeert naar de ring. Waar hij het opneemt tegen Hasim Rahman Jr in de zwaarste test van zijn carrière in het iconische Madison Square Garden in New York City.

Ondanks het feit dat hij een gevecht met Rahman Jr heeft veiliggesteld, is de naam van Paul de laatste tijd ook in verband gebracht met Conor McGregor en een wedstrijd met de UFC-legende zou voor beide mannen big business betekenen.

Betere Hype

Het gerucht gaat dat de Ierse superster in gesprek is om Mayweather voor de tweede keer te ontmoeten na hun eerste ontmoeting in 2017. Deze werd gewonnen door Mayweather, maar Paul houdt vol dat zijn gevecht met McGregor een beter verkoopbaar evenement zou zijn.

"Mij tegen Conor is een veel groter gevecht", zei Paul toen hij sprak op The DAZN Boxing Show. ,,Floyd is oud en dat hebben we al gezien. We weten dat het alleen maar geld is als ze vechten. Mij tegen Conor is veel competitiever, er zal veel meer hype zijn, veel vermakelijker, en het is wat iedereen echt wil."

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws