Boksicoon Mike Tyson voorspelt uitslag wedstrijd Fury tegen Usyk! 'Deze fout maakt hij niet' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Boksicoon Mike Tyson voorspelt uitslag wedstrijd Fury tegen Usyk! 'Deze fout maakt hij niet'

Boksicoon Mike Tyson voorspelt uitslag wedstrijd Fury tegen Usyk! 'Deze fout maakt hij niet'

Mike Tyson schiet op brute wijze de kansen van Oleksandr Usyk af om Tyson Fury te verslaan wanneer de zwaargewicht kampioenen elkaar in London dit voorjaar tegenkomen.

In plaats daarvan gaf Mike Tyson de schuld aan de tactieken van Anthony Joshua dat de ex-cruiserweight Usyk het beter deed dan een grotere, sterkere Brit in zijn vorige gevechten. "De slechtste man op de planeet" denkt dat Joshua de verkeerde tactiek gebruikte en Usyk geen kans had moeten geven om te winnen door er meteen druk te zetten.

Tegenover talkSPORT schoot Tyson de vaardigheid van Usyk af. Hij zegt dat Fury er direct voor zal gaan, zoals Joshua dat nooit deed. “Ik denk dat Fury zal doen wat Anthony Joshua deed. Maar ik denk dat hij direct druk op hem zal zetten. ”

Tyson Fury is haast niet te verslaan

Op de vraag wie de beste zwaargewicht bokser nu is en wie zal dat na 29 april zijn in Wembley Stadium Londen, voegde de jongste kampioen ooit toe: “Tyson Fury heeft herhaaldelijk bewezen dat hij de beste is. Ik respecteer Deontay Wilder en Usyk met de meeste respect die ik bezit. Tyson Fury is de kampioen, de huidige kampioen.

“Hij zal de kampioen voor lange tijd zijn als hij kiest om te blijven tenzij we iemand nieuw krijgen." Over wie Fury dan wel kan verslaan, voegde Tyson toe: “Joe Joyce is een harde, duurzame bokser. Hij is degene dit het Fury zo lastig kan maken dat deze tegen ene verlies aanloopt. ”

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws