Baby nieuws! UFC-ster Germaine de Randamie bevallen Nieuws
Nieuws

Baby nieuws! UFC-ster Germaine de Randamie bevallen

Baby nieuws! UFC-ster Germaine de Randamie bevallen

Germaine de Randamie de Nederlandse MMA-vechter en voormalig UFC-kampioen is vandaag bevallen van een zoon Isaiah, Sam. De topvechter deelt het heugelijke nieuws via social media.

"Gezegend en zo trots om aan de wereld te introduceren ons kleine wonder onze hele wereld onze zoon "Isaiah, Sam de Randamie geboren op 20 maart om 03.01 uur in Utrecht, Nederland", schrijft een trotse de Randamie op haar Insta.

Topvechter de Randamie is momenteel de enige Nederlandse vrouwelijke vechter op het rooster van de UFC. De voormalig kickbokser was de eerste UFC vedergewicht kampioen bij de vrouwen. Voordat hij bij de UFC kwam, vocht de Randamie in de Strikeforce vedergewicht divisie.

Germaine de Randamie is een voormalig UFC kampioen

De Randamie stond op 11 februari 2017 tegenover de voormalige bantam kampioene Holly Holm voor de vacante UFC vedergewicht titel. Ze won de wedstrijd met een unanieme beslissing.

Later weigerde de Randamie om tegen Cris Cyborg te vechten vanwege diens herhaalde overtredingen met prestatiebevorderende middelen. Hierop werd ze op 19 juni 2017 van de titel ontdaan.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws