Bekende vechter (27) dood na verkeersongeluk! Vechtsportwereld in diepe rouw Nieuws
Nieuws

Bekende vechter (27) dood na verkeersongeluk! Vechtsportwereld in diepe rouw

Bekende vechter (27) dood na verkeersongeluk! Vechtsportwereld in diepe rouw

Luri Lapicus de bekende ONE Championship vechter is afgelopen weekend weekend omgekomen bij een ongeluk met zijn motor. De dood van Lapicus (27) doopt de vechtsportwereld in rouw.

Het nieuws van de dood van Lapicus werd vandaag naar buiten gebracht. Het incident vond plaats in Pogliano Milanese, in het noordwestelijke deel van Milaan. Lapicus was met zijn motor gecrashed nadat hij een auto had geraakt.

ONE Championship vechter Luri Lapicus overleden na verkeersongeluk

Op foto's (klik hier) is is te zien dat er met man en macht gewerkt werd door de hulpdiensten om de jonge vechter te redden. Ook werd een 69-jarige vrouw naar het ziekehuis vervoerd, zij was de bestuurder van de auto waartegen Lapicus aan was gereden.

De vechter werd meter ver door de lucht geslingerd en kwam hard op het asflat terecht waardoor hij direct in een coma raakte. Hulp in het ziekenhuis mocht helaas niet baten. eerder dit jaar overleed nog een ONE vechter, de 18 jarige Victoria Lee.

Lapicus carrière ging van pas echt start nadat hij tekende bij ONE Championship, waar hij vocht tegen grote namen als Eddie Alvarez, Christian Lee en Marat Gafurov.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws