🎥 Rondje sparren in sportschool loopt slecht af! 'Dit gaat te ver' Kickboks & Muay Thai Nieuws
Kickboks & Muay Thai Nieuws

🎥 Rondje sparren in sportschool loopt slecht af! 'Dit gaat te ver'

🎥 Rondje sparren in sportschool loopt slecht af! 'Dit gaat te ver'

Kickboksen is een sport voor iedereen, echter moet je in het sparren met elkaar wel opletten. Als je niet goed uitkijkt kan je flinke blessures oplopen of veroorzaken.

Het rondje sparren in de video die door Raad Jameel Abaas, hoofdcoach en branchechef IKA van het kyokushinkai karate en oprichter ICFC org MMA Irak online werd gezet kan rekenen op flink wat reacties. Dit nadat een kickbokser zijn trainingsmaat

trapte.

Abaas sie de video op Instagram plaatste schreef daarbij; "Vliegende knie van de kampioen veroorzaakt flinke blessure", waarop veel reageerders aangaven het te hard vonden gaan. "Broeder, je moet met ze praten. Bij training moet je jezelf beheersen en leren met je trainingspartner."

Op deze manier sparren gaat te ver

"Je kunt natuurlijk hard sparren, maar met controle en vertrouwen op je partner om niet te ver te gaan of voor een vliegende knie te gaan om je trainingspartner, vriend te doden", aldus een andere reactie.

"Helaas is deze cultuur van onwetende trainingsmethoden in sommige landen wijdverspreid. Totdat het verandert, zal het zullen dit soort excessen voort blijven bestaan", leest een reactie.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws