Beruchte vechter wil backup zijn voor Jake Paul tegen Nate Diaz gevecht Boks Nieuws
Boks Nieuws

Beruchte vechter wil backup zijn voor Jake Paul tegen Nate Diaz gevecht

Beruchte vechter wil backup zijn voor Jake Paul tegen Nate Diaz gevecht

Mike Perry heeft een suggestie voor Jake Paul vs. Nate Diaz in geval van een noodsituatie. Hij wil als backup dienen als een van het uit hun gevecht moet stappen.

Social media ster Paul die bokser werd, gaat het opnemen tegen de voormalige UFC-titeluitdager Nate Diaz in een bokswedstrijd over acht ronden. De strijd zal plaatsvinden op 5 augustus. Perry, die wat ophef veroorzaakte met zijn werk voor BKFC, heeft zijn naam in de hoed gegooid om de vervanger te zijn.

Mike Perry voormalig UFC-vechter en huidig bareknuckle bokser schreef op zijn Twitter-account deel uit te maken van het evenement als dat nodig is. Hij schreef: "Ik zou de back-up vechter moeten zijn in geval dat Jake Paul niet opduikt om te vechten tegen Nate Diaz".

Mike Perry wil back-up zijn voor Jake Paul tegen Nate Diaz gevecht

Als Paul inderdaad uitvalt, dan is het eerlijk spel tussen Perry en Diaz wat betreft de ervaring op het gebied van boksen. Paul heeft een professioneel record van 6-1, dus zijn ervaringsvoorsprong over Diaz in de sport is duidelijk, maar de UFC badboy gelooft dat hij "The Problem Child” kan overheersen.

Of Perry zijn wens nu vervullen zal dat hij de backup vechter is voor Paul vs. Diaz, moet nog blijken. Perry heeft toegegeven dat hij heeft om tegen UFC-mega ster Conor McGregor te vechten. De twee hadden samen een grappige confrontatie aan het einde van BKFC 41 nadat de "Notorious" de ring was binnengekomen en face to face kwam met Perry.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws