Conor McGregor stapt Bare Knuckle boksring in! Oog in oog met beruchte Mike Perry Boks Nieuws
Boks Nieuws

Conor McGregor stapt Bare Knuckle boksring in! Oog in oog met beruchte Mike Perry

Conor McGregor stapt Bare Knuckle boksring in! Oog in oog met beruchte Mike Perry

Mike Perry versloeg Luke Rockhold eerder vandaag in een bokswedstrijd met blote vuisten, waarna UFC ster Conor McGregor de ring instapte voor een staredown met de winnaar.

Op BKFC 41 stonden twee voormalige UFC vechters, Mike Perry en Luke Rockhold, tegenover elkaar in de headliner. Met ook twee voormalige UFC vechters in de co-main event, was het tijd om te zien hoe MMA vechters het deden onder andere regels.

Het duurde Perry minder dan twee rondes voor Perry om Rockhold te verslaan, maar het einde was verwarrend. Het leek erop dat Rockhold zijn mondstuk uitspuugde en middenin de ronde opgaf.

Mike Perry vraagt om staredown met Conor McGregor

Perry was al gewend geraakt aan het boksen met blote vuisten na twee vorige BKFC-kaarten en overwinningen op Julian Lane en Michael "Venom" Page. Maar het was Rockhold's eerste wedstrijd na zijn carrière bij de UFC.

Na de wedstrijd riep Perry om een staredown met UFC-ster McGregor uit die in het publiek zat. "Kan ik een face toe face krijgen met Conor McGregor", vroeg Perry. Echter zal de vriendelijke face-off die waarschijnlijk tot niets zal leiden zeker niet tot een gevecht, ludiek was het wel.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws