🎥 Beroofd! Boksicoon Vasyl Lomachenko protesteert tegen verlies aan Devin Haney Boks Nieuws
Boks Nieuws

🎥 Beroofd! Boksicoon Vasyl Lomachenko protesteert tegen verlies aan Devin Haney

🎥 Beroofd! Boksicoon Vasyl Lomachenko protesteert tegen verlies aan Devin Haney

Vasyl Lomachenko brak in tranen uit in de kleedkamer na zijn unanieme beslissing verlies tegen Devin Haney gisteravond in MGM Grand Garden Arena in Las Vegas, Nevada.

De Oekraïner Lomachenko die de wedstrijd volgens critici domineerde werd duidelijk bestolen van de winst. Kort na de uitslag van 116-112, 115-113, 115-113 kondigde de manager van 'Loma' aan dat zij direct protest zullen aantekenen tegen de controversiële uitslag.

Werd Vasyl Lomachenko bestolen van de winst in wedstrijd tegen Devin Haney?

De critici zijn het er over eens omdat Lomachenko de dominerende bokser was tijdens de beladen wedstrijd tegen Haney, maar bestolen werd van de winst. De jury scorekaarten veroorzaakten verdeeldheid na het einde van de korte maar hoogstaande wedstrijd, met sommige fans die het een 'beroving' noemden.

De scorekaarten van de juryleden oordeelden allemaal ten gunste van Haney voor een unanieme beslissing. Na afloop stonden ontroering en emotie in de ogen van Lomachenko toen hij terugkeerde naar de kleedkamer.

Lomachenko onderbrak vorig jaar zijn boks carrière om deel te nemen aan de strijd tegen de Russen die zijn land binnen vielen. Echter werd zijn terugkeer naar de ring gezien als grootvoor het land. Een overwinning zou dan ook een opsteker zijn geweest, maar dat valt nu in duigen.

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws