Anthony Joshua maakt op 1 april boksrentree in de O2 Arena Londen Boks Nieuws
Boks Nieuws

Anthony Joshua maakt op 1 april boksrentree in de O2 Arena Londen

Anthony Joshua maakt op 1 april boksrentree in de O2 Arena Londen

Anthony Joshua's volgende gevecht tegenstander bevestigd als tweevoudig zwaargewicht kampioen keert terug om te vechten in Londen. De Britse bokser neemt het op tegen Jermaine Franklin in de O2 Arena.

Jermaine Franklin is vandaag bevestigd als de tegenstander van Anthony Joshua voor zijn volgende gevecht, op 1 april in de O2 Arena in Londen. Voormalig wereldkampioen zwaargewicht boksen Joshua keert terug naar de ring na opeenvolgende nederlagen tegen Oleksandr Usyk, de meest recente in augustus vorig jaar in Saoedi-Arabië.

Tyson Fury was weken na dat split decision-verlies in Jeddah begonnen met gesprekken over een geheel Brits gevecht, maar er kwam geen wereldtitelgevecht aan, en nu zal Joshua weer in actie komen tegen Franklin. Hij bevestigde de wedstrijd in een tweet met een poster voor het gevecht en las: "Een nieuwe dageraad."

Joshua vocht voor het laatst op de locatie in Greenwich in de zomer van 2016 toen hij Dominic Breazeale versloeg. Het was zijn zevende wedstrijd in de O2 Arena en handhaafde daar zijn 100 procent record met de in Watford geboren vechter in de hoop dat het stadion over twee maanden een gelukkig jachtgebied voor hem blijft.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws