UFC-Ster Conor McGregor komt met groot nieuws! 'Mijn innerlijke Steven Jobs' Nieuws
Nieuws

UFC-Ster Conor McGregor komt met groot nieuws! 'Mijn innerlijke Steven Jobs'

UFC-Ster Conor McGregor komt met groot nieuws! 'Mijn innerlijke Steven Jobs'

Conor McGregor de voormalige UFC kampioen zegt met groot nieuws te komen. De aankondiging doet de Ier in een tweet met een foto van zichzelf en de overleden topman van Apple, Steve Jobs.

The Notorious toog vandaag naar Twitter om een raadselachtige post te plaatsen waarin hij zichzelf afbeeldde naast de overleden oprichter van Apple Steve Jobs. McGregor nam zelfs dezelfde pose aan als Jobs en daarbij ook nog eens Apple tagde.

Conor McGregor gaat groot nieuws brengen

"Mijn innerlijke Steve Jobs channelen voor EEN MEGA AANKONDIGING MORGEN! Stay tuned…", schreef McGregor. Gelijk na de boodschap gingen de fans van de vechter in de speculatie modus.

"Eindelijk weer iemand die gelijk mijn iPhone probleem zal oplossen met kracht", schrijft een fan. Een ander suggereert dat de de Ier wel eens de nieuwe Siri stem zou kunnen leveren.

Wat McGregor zal aankondigen blijft nog even gissen, dat het een groot aantal diehard McGregor fans een slapeloze nacht zal bezorgen is wel duidelijk te zien aan de grote aantallen reacties.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws