'Einde boks carrière!' Anthony Joshua moet Jermaine Franklin knock-out slaan Boks Nieuws
Boks Nieuws

'Einde boks carrière!' Anthony Joshua moet Jermaine Franklin knock-out slaan

'Einde boks carrière!' Anthony Joshua moet Jermaine Franklin knock-out slaan

Anthony Joshua moet Jermaine Franklin knock-out slaan als de twee op 1 april tegenover elkaar staan in de O2 Arena, Londen. Doet hij dit niet dan is zijn bokscarrière over.

De komende bokswedstrijd tussen Anthony Joshua en de Amerikaan Jermaine Franklin op 1 april wordt bestempeld als een "verschrikkelijk gevecht" voor mensen om naar te kijken. Maar voor Joshua is het een belangrijke wedstrijd en allesbepalende wedstrijd, gezien het feit dat hij een nieuwe trainer (Derrick James. Red), heeft en het alles of niets zal zijn voor de Brit.

Joshua is wanhopig op zoek naar een overwinning, en als hij wordt verslagen door Franklin, zou hij moeten stoppen. Sommigen zouden zeggen dat Joshua vanaf het begin weinig meer was dan een creatie van Eddie Hearn en zorgvuldig op elkaar was afgestemd, verpakt als een product en als de real deal aan het bokspubliek werd verkocht.

Anthony Joshua mag niet verliezen van Jermaine Franklin

Met het talent van Franklin zou hij Joshua kunnen verslaan en zijn poging om zijn ingezakte carrière om te buigen, verijdelen, wat een regelrechte ramp zou zijn voor Eddie Hearn en zijn Matchroom Boxing-organisatie. Hearn heeft nog steeds geen vervangende ster om het stokje van Joshua over te nemen om Matchroom's volgende geldmachine te worden. Men dacht dat Conor Benn de man zou zijn die de teugels van Joshua zou overnemen, maar met zijn twee positieve dopingstests is het duidelijk dat hij niet die man zal zijn voor Hearn en zijn bedrijf.

Ook collega boksers staan niet te juichen over het gevecht zoals de Amerikaanse bokskampioen Michael Hunter “Ik vind dat een vreselijk gevecht, maar ik denk dat het misschien goed is voor Anthony Joshua als een persoonlijk gevecht voor hem. Dat denk ik wel. Maar wat een gevecht voor de fans betreft, nee", zegt Hunter. Het is duidelijk dat er veel druk ligt op Joshua die op 1 april gemaakt of gebroken zal zijn.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws