Anthony Joshua fitter dan ooit voor boks-rentree! 'Krijgt stadion niet vol' Boks Nieuws
Boks Nieuws

Anthony Joshua fitter dan ooit voor boks-rentree! 'Krijgt stadion niet vol'

Anthony Joshua fitter dan ooit voor boks-rentree! 'Krijgt stadion niet vol'

Anthony Joshua keert op 1 april terug in actie wanneer hij Jermaine Franklin tegenover zich krijgt, met als doel terug te komen na een reeks verliezen.

Het zal Joshua zijn eerste niet-titelgevecht in zeven jaar zal zijn, terwijl hij probeert zijn status in de divisie te herstellen en uiteindelijk terug te keren naar de top waar hij zich thuis voelt.

Zijn Amerikaanse tegenstander Jackson had ook het geluk niet mee. Hij verslagen door Dillian Whyte en hoopt op een succesvolle terugkeer wanneer hij volgende maand tegen AJ de O2 Arena binnen stapt.

Anthony Joshua gaat de confrontatie aan met Jermaine Franklin

Joshua heeft drie van zijn laatste vijf gevechten verloren, waarbij hij tweemaal zijn zwaargewicht titels verloor in een periode waar hij liever niet meer aan herinnerd wil worden. In eerste instantie verloor hij van Andy Ruiz Jr in een wedstrijd die de bokswereld schokte.

Later was het Oleksandr Usyk die verrassend twee keer een brug te ver was voor Joshua. Na zo'n rampzalige periode in zijn carrière, is het geen verrassing AJ hard traint en ziet er absoluut gespierd uit als gevolg. Hij deelde twee afbeeldingen op sociale media terwijl hij een boom omhakt.

Er is echter grote bezorgdheid dat het gevecht tussen Joshua en Franklin niet uitverkocht zal raken. Wat erop zou kunnen wijzen dat Joshua's sterren status begint te vervagen na de opeenvolgende nederlagen in zijn laatste vijf wedstrijden.

0 claps
0 bezoekers

Plaats reactie

666

0 reacties

Laad meer reacties

Je bekijkt nu de reacties waarvoor je een notificatie hebt ontvangen, wil je alle reacties bij dit artikel zien, klik dan op onderstaande knop.

Bekijk alle reacties

Meer nieuws